PCB-Raads Online Markt

Hoog - kwaliteit, de Beste dienst, Redelijke prijs.

Thuis
Over ons
PCB-de Diensten
Materiaal
PCB-Mogelijkheden
Kwaliteitsverzekering
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Steekproeven

enkelzijdige pcb

PCB-Certificatie
Van goede kwaliteit flexibele printplaat
Van goede kwaliteit flexibele printplaat
Klantenoverzichten
De raadskwaliteit is zeer goed! Wij zijn de klant van WonDa meer dan 4 jaar geweest. Uw goede dienst en kwaliteit zijn te goed.

—— Vlaamse gaai

De samenwerking is zeer bevredigend en het Bedrijf van de afgelopen jaren, zijn wij zeer bereid om samenwerking op lange termijn voort te zetten.

—— Rob

De raadskwaliteit is zeer goed! Ik ben verrast met de lage kosten en de snelle levering. Het is totaal uit mijn verwachting. Ik zal absoluut terugkomen.

—— Victoria, Australië

Ik ben online Chatten Nu

enkelzijdige pcb

Single Sided PCB
Single Sided PCB Single Sided PCB

Grote Afbeelding :  enkelzijdige pcb

Productdetails:

Gedetailleerde productomschrijving

Inleiding:

De nadruk op het meest basis van PCB, componenten concentreerde zich op één kant, is de overkant van de draad geconcentreerd. Omdat de draden slechts aan één kant verschijnen, zodat wordt dit soort PCB genoemd enige opgeruimde PCB.

Het enige die paneel bedradingsdiagram heeft voorrang aan met de netwerkdruk, d.w.z., in de koperoppervlakte op weerstandsagent wordt gedrukt, lassenweerstand na etsen gedrukt op teken, en toen de manier van de ponsenverwerking te verhinderen om het gat van de delengids en de verschijning te voltooien. Bovendien gebruikt een deel van een kleine hoeveelheid diverse producten, fotogevoelige weerstandsagent vormt patroon van de fotografische methode.

De werkende temperaturenwaaier van 130 C aan 230 C. Single ruimde raad op is beschikbaar met oppervlakte klaar is met het omvatten van Organische oppervlakte protectant (OSP), Onderdompelingszilver, Tin, en Gouden plateren samen met zowel leaded of loodvrije Niveau (HASL) van het Hete Luchtsoldeersel.


 

                                           
                                           
                                           

Materiaal:

 

 

De enige opgeruimde PCB-grondstof in document phenolic koperdocument gelamineerde raad, epoxyharskoper gelamineerde plaat heeft voorrang aan.

 

 

Structuur:

 

Eerst, de koperfolie, enz.-Proces die een kring te etsen te verkrijgen, een beschermende film wordt vereist om worden geboord om het overeenkomstige stootkussen bloot te stellen. Na het schoonmaken en dan het rollen methode om twee te combineren. Dan stelde het stootkussengedeelte gouden plateren of tinbescherming bloot.

 

 

Productieproces:


Enige koper-beklede plaat - blanking - de fotochemische methode/het schermoverdracht die van het drukbeeld - verwijder corrosie was gedrukt -, droge - gat het machinaal bewerken schoonmaken - vorm - chemisch reinigen - het lassendeklaag van de drukweerstand - behandeling - het symbool van het drukteken - behandeling - chemisch reinigen die - pre met een laag bedekte stroom drogen - een afgewerkt product

 


Toepassing

 

Kies opgeruimde PCB uit het meeste gebruik in de radio, het verwarmen machine, koude opslag, wasmachines en ander elektrische apparatenproduct, evenals printer, automaten, LEIDENE verlichting, elektronische componenten, zoals commerciële machinekring

 
 

Contactgegevens
PCB Board Online Marketplace

Contactpersoon: admin

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)